Piirturi A0

Osta A0-piirturi nyt. A0-piirturi maksaa itsensä takaisin nopeasti. Suurikokoinen A0-piirturi ei ole enää yhtä kallis kuin ennen. Säästä A0-paperiarkin hinnassa ja vältä kopiokaupan korkeat kustannukset. Alta löydät HP:n ja Canonin suurikokoiset tulostimet ja piirturit.

Toimitamme suurimman osan piirtureista suoraan omasta varastostamme seuraavana työpäivänä. Jos piirturia ei ole varastossa, ilmoitamme siitä sinulle välittömästi jonka jälkeen voit olla meihin yhteydessä toimitusajan suhteen. Jos valitset piirturin asentamisen meiltä, toimitusaika on yleensä 1-5 työpäivää. Piirturi A0 -haku yrityksellesi.

Show Filters

Näytä kaikki 19 tulosta

Show Filters

Näytä kaikki 19 tulosta

Haluatko ostaa A0-piirturin?

Haluatko ostaa A0-piirturin? Tarjoamme täydellisen A0-piirturiratkaisun jokaiseen painomäärään ja sovellukseen. Voit aina soittaa meille tai lähettää sähköpostia räätälöityjä neuvoja varten. A0-piirturin ostolla on lyhyt takaisinmaksuaika verrattuna A0-tulosteiden ulkoistamiseen painotalossa. Monien koneidemme painohinta on alle 40 senttiä (paperi ja muste) A0-painosta kohden.  

Piirturi tulostin? Autamme valitsemaan

Olemme kehittäneet piirtureiden valintatyökalun, josta löydät nopeasti sovelluksellesi sopivan piirturin ja tulostusmäärän vastaamalla muutamaan kysymykseen. Jos sinulla on kuitenkin kysyttävää tai haluat keskustella asiantuntijan kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Valintaa tehtäessä on tärkeää, että sinulla on tieto siitä, kuinka monta tulosteita aiot tehdä. Jos sinulla on jo piirturi käytössä, on usein mahdollista nähdä, kuinka monta tulostetta on tehty valikon kautta. Myös käytettyjen paperirullien määrä vuodessa on hyvä osoitus. Voimme mahdollisesti auttaa nykyisen tulostimesi lukemisessa, jotta voit tehdä oikean valinnan. Tulostettavien tulostusten tyyppi on myös tärkeä. Eri piirtureita on saatavilla sekä graafisiin että teknisiin tulosteisiin.  

Osta A0-piirturi osoitteesta suurkokotulostin.fi

Sitten voit olla varma: elinikäinen ilmainen puhelintuki piirturillasi. Autamme oikeassa valinnassa, jotta valitset tulostustarpeisiisi sopivan piirturin. Nopea toimitus ja valinnainen asiantuntija-asennus. Olemme HP Designjet Gold -kumppani, joten voimme toimittaa HP Designjet A0 -piirtureita kilpailukykyiseen hintaan - jolloin voit olla aina varma asiantuntija-kumppanin ostossa ja huollossa.