Osta piirturi

Haluatko ostaa piirturin? Alla olevien vinkkien avulla yritämme tehdä valinnan piirturin hankkimisesta sinulle hieman selkeämmäksi. Jos sinulla on kysyttävää, voit tietysti aina ottaa meihin yhteyttä ilman minkäänlaisia sitoumuksia.

Haluatko ostaa A1- tai A0-tulostimen?

A1- tai A0-tulostimen valinta riippuu täysin tarpeistasi. Haluamme jakaa kanssasi alla olevat tiedot joka tekee piirturin ostamisesta helpompaa.

•   A0 / A1-piirturi on sama kuin A0 / A1-tulostin. Sanaa piirturi käytetään laajalti teknisessä maailmassa. Tämä liittyy piirturin toiminnan historiaan. Nykyään näistä kaikista on tullut tulostimia. A0 / A1-piirturi on siis sama kuin A0 / A1-tulostin nykyään.

•   A0-tulostimella voit tulostaa myös A1. Voit tulostaa A1-paperirullan A0-paperirullalle ja leikata ylimääräisen paperin. Voit myös käyttää A1-paperirullaa A0-tulostimessa, joten sinun ei tarvitse leikata.

•   A0-tulostimella voit tulostaa A0-kehyksiä myös käyttämällä A0-ylisuuria piirtopaperia. Tämä paperi on hieman leveämpi kuin A0-koko, joten voit tulostaa koko A0-koon. Tämä ei ole mahdollista A0-kokoisella paperilla, koska tulostimet vaativat muutaman millimetrin tulostusmarginaalin. A0-ylisuuripaperi on 36 tuuman piirtopaperi.

•   Sama koskee A1-tulostinta. Tässä voidaan käyttää A1-kokoista paperia (24 tuuman piirturi), jotta A1-kehykset voidaan tulostaa.

•   A0-tulostimen ja A1-tulostimen välinen hintaero näyttää erittäin suurelta. A0-tulostimessa on kuitenkin vakiona jalusta ja keräilyalusta. Tämä on yleensä vaihtoehto A1-tulostimella.

•   Mustekasettien kustannukset ovat samat A1- ja A0-tulostimille.

•   A1-tulostinta kutsutaan usein myös A1-piirturiksi, 24 tuuman piirturiksi tai 594 mm: n piirturiksi.

•   A0-tulostinta kutsutaan usein A0-, 36 tuuman tai 914 mm: n piirturiksi.

•   Piirtureita on saatavilla myös suurempina. Kuten 42 tuuman piirturit, 44 tuuman piirturit ja 60 tuuman piirturit.

Hp Designjet T530 36 inch vooraanzicht

Kirjoittimet A0

Yleiskatsaus kaikkiin A0-plottereihin

Hp Designjet T125 24 inch vooraanzicht

piirturit A1

Yleiskatsaus kaikkiin A1-plottereihin

Tekninen tulostin tai valokuvatulostin

Saatavilla on sekä teknisiä että graafisia piirtureita. HP: n tekniset piirturit voidaan tunnistaa, koska tyyppinumero alkaa T:llä. Graafiset tulostimet alkavat Z: llä. Kaikki suurikokoiset tulostimet eivät myöskään sovellu valokuvasovelluksiin. Ilmoitamme aina sovelluksen tuotteiden kanssa verkkosivustollamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää tästä teemasta, ota rohkeasti yhteyttä.

Haluatko ostaa piirturin?

Takuu

Kiinnitä tarkkaa huomiota takuuehtoihin. HP tarjoaa yhden vuoden seuraavan työpäivän paikan päällä takuun melkein kaikille A0- ja A1-tulostimille. Tämä tarkoittaa, että toimintahäiriön sattuessa HP: n teknikko tulee paikalleen seuraavana arkipäivänä korjaamaan tulostimen.

Useimmille tulostimille tämä takuu voidaan pidentää 3 vuoteen.

Ilmainen toimitus

Kaikille yli 100€ tilauksille

Nopea toimitus

Nopea toimitus 1-6 päivän kuluessa.

Palvelu + neuvonta

Neuvomme sinua mielellämme asiantuntevasti

100% turvallinen maksu

Maksat yksinkertaisesti ennakkomaksulla, Paypalilla tai pankkitililtäsi.