HP Designjet T950 36 tuumainen A0-monitoimitulostin

5.150,00 ilman alv:tä

5.150,00 sis. alv

HP Designjet T950 36 tuumainen A0-monitoimitulostin

5.150,00 ilman alv:tä

5.150,00 sis. alv

Varastossa!

HP Designjet T950 36 tuumainen A0-monitoimitulostin voi sekä tulostaa että skannata. Tämä 2-in-1-kone on helppokäyttöinen kosketusnäytön ansiosta. Korkea käyttäjäystävällisyys varmistaa, että tulostinta on helppo käyttää. Lisäksi voit tulostaa sekä tietokoneelta että mobiililta. Kaikki CAD/GIS-piirustuksesi, viivapiirustuksesi, renderöinnit, suunnitelmasi ja esityksesi tulostetaan korkealaatuisina tehokkaasti ja helposti. Tulosteet voidaan tulostaa A4-muodossa aina A0-kokoon integroidun arkkipaperin syöttölokeron ansiosta.

Lisävaihtoehtoja

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille yli 100 € + ALV.

 • Pikatoimitus

Kuvaus

HP Designjet T950 36 tuumainen A0-monitoimitulostin 2Y9H3A

HP Designjet T950 36 tuumainen A0-monitoimitulostin on skanneri ja tulostin samassa koneessa. Tämä tekee siitä monipuolisen koneen, jota voidaan käyttää laajasti. Tämä A0-tulostin on nopea, helppokäyttöinen ja tehokas. Voit lähettää tulostustyöt helposti tietokoneeltasi tai matkapuhelimeltasi.

Integroidun syöttölokeron ansiosta tämä kone mahdollistaa tulostamisen sekä paperiarkeille että paperirullille. Tämä on mahdollista A4-A0-muodossa. Sisäänrakennettu syöttölokero sijaitsee edessä, joten voit ladata noin 100 paperiarkkia tulostettavaksi laitteen etupuolelta. Kone itse vaihtaa rullan ja arkinsyötön välillä tulostuksessa, joten sinun ei tarvitse tehdä tätä manuaalisesti tällä koneella.

HP Designjet T950:ssä on myös pinoaja ja arkkien järjestäjä. Arkkien järjestäjä varmistaa, että tulosteet erotetaan siististi toisistaan, jolloin paperiarkeille on oma keräilyalusta. Pinoaja varmistaa, että suurikokoiset tulosteet pinotaan siististi tulostuksen jälkeen. Näin voit napata tulosteet suoraan pinoamisesta. Tämä pinoaja voidaan myös taittaa, joten se ei vie ylimääräistä tilaa. Tämä pitää koneen kompaktina eikä ole tiellä. Voit ladata laitteeseen jopa 100 metrin pituisia paperirullia.

 • Tämä tulostin toimitetaan tulostimen jalustan kanssa
 • Sisältää 5 rullaa A0-paperia ILMAISEKSI

Tämä tulostin on saatavana myös versiona ilman skanneria: HP Designjet T950 36 tuumainen A0-tulostin

T950 MFP A0 -tulostimen tekniset ominaisuudet

HP Designjet T950 36 tuuman MFP A0 -tulostin 2Y9H3A on nopea A0-tulostin, joka tulostaa kaikki mallisi korkealaatuisina keskimäärin 60 A0-tulosteen tunnissa. T950 tulostaa ± 0,1 %:n viivatarkkuudella ja jopa 2400 DPI:n resoluutiolla. Lisäksi HP Designjet T950 tukee Ethernet-yhteyttä, WiFi-yhteyttä, rasteriohjainta macOS:lle ja Windowsille, HP-GL/2-, HP-RTL-, CALS G4-, PDF-, URF-, JPEG- ja TIFF-tiedostoja.

Tämän laitteen skanneri skannaa JPEG-, TIFF- tai PDF-muotoon ja tekee tämän jopa 600 DPI:n tarkkuudella. Voit sitten käsitellä nämä skannaukset suoraan sähköpostin, verkon, USB:n, pilven, tietokoneen tai matkapuhelimen kautta. Voit myös kopioida skannauksen suoraan. Asetat skannattavan asiakirjan laitteen etuosaan. Väritulosteet skannataan noin 3,8 cm/s ja mustavalkotulosteet noin 11,4 cm/s nopeudella.

Haluatpa käyttää tulostinta paikan päällä tai toimistossa, laitetta voidaan käyttää molemmissa tapauksissa. Kone sopii erinomaisesti CAD/GIS-piirustusten, viivapiirustusten, projektien, toimistotulosteiden, esitysten ja muiden mallien tulostamiseen.

HP Flex tech -muste – Tulostus pigmentoiduilla musteilla

HP Flex tech -musteella voit tulostaa huippulaadukkaasti ja parannella kestävyyttä. Muste on pigmentoitunut, joten se kestää paremmin vettä. Huomaa, että tulosteen vedenkestävyys ei riipu pelkästään musteesta, vaan myös siitä, millaiselle paperille tulostat.

Tulostuksen laatu on vieläkin tehokkaampi HP Flex Tech -musteen ansiosta. Tulosteet kestävät pidempään, koska ne kestävät paremmin kohokohtien tahriintumista ja verenvuotoa sekä parantavat valon- ja vedenkestävyyttä. Mustat sävyt ovat voimakkaita ja värit eloisia.

Näillä musteilla on UL ECOLOGO -sertifikaatti. Kasetit on helppo kierrättää ilman tarraa. Ne ovat ensimmäisiä musteita teknisten suurformaattien markkinoilla, jotka täyttävät tämän sertifikaatin.

Kestävyys

HP Designjet T950 on valmistettu vähintään 35 % kierrätetystä muovista. Tämä vähentää huomattavasti CO2-päästöjä yksikköä kohti. Koneella on EPEAT-sertifikaatti ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja kone on energiatehokas ENERGY STAR -ohjeiden mukaisesti.

Helppo asentaa

Tulostimen asentaminen on helppoa tehdä itse. Tämä toimii pitkälti samalla tavalla kuin tavallinen tulostin. Muista, että kaikki tietokoneet ja verkkoympäristöt eivät ole samanlaisia.

Tekniset tiedot

Sovellus: Viivapiirustukset, renderöinnit, esitykset, kartat, julisteet
Mallin koko: 36 tuumaa (914 mm)
Skanneri: Kyllä
Rullan enimmäispituus: 100 metriä
Patruunoiden lukumäärä: 4 (matta musta, syaani, magenta, keltainen)
Muisti: 2 GB
Automaattinen paperinleikkuri: Kyllä
Käyttöjärjestelmävaatimukset: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Vakioliitäntävaihtoehdot: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Tulostuslaatu (väri): Jopa 2400 x 1200 optimoitu dpi
Viivan vähimmäisleveys: 0,02 mm (teoreettinen arvo); 0,07 mm (todellinen arvo)
Viivan tarkkuus: ± 0,1%
Tulostinkielet: TIFF, JPEG, URF, PDF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Pohja + keräilyalusta: Kyllä
Takuu: 2 vuotta
Sarjanumero: 2Y9H3A
Gtin/EAN: 196548313297
Tulostimen mitat: 1407 x 720 x 967 mm
Laatikon mitat: 1575 x 630 x 780 mm

Video

Laatikossa

HP Designjet T950 36 tuumainen A0-monitoimitulostin vakiovarusteena ovat:

 • HP Designjet T950 36 tuumainen A0-monitoimitulostin
 • Tulostimen jalusta
 • Tulostuspää
 • Mustesarja
 • Rullapidike
 • Manuaalinen
 • Takuulehtinen
 • Virtajohto