Etsitkö A1-piirturia?

Toimitamme A1- ja A0-piirtureita kilpailukykyiseen hintaan. Jos sinulla on kysyttävää ja / tai neuvoja A1-piirturin ostamisesta, voit aina ottaa meihin yhteyttä ilman sitovuutta.

Yrityksesi A1-piirturi tarjoaa valtavan lisäarvon. Sinun ei tarvitse enää mennä Repro-palveluun suurikokoisten rakennuspiirustusten tulostamiseen. Tämä säästää aikaa ja rahaa. A1-piirturia omistavat yritykset löytävät usein suurimmat edut ostamisen jälkeen. Esimerkiksi piirturia käytetään usein myös suurikokoisten esitysten ja julisteiden tulostamiseen.

Voimme toimittaa A1-piirtureita suoraan HP Designjetin varastosta. Et maksa toimituskuluja ostaessasi kauttamme.

Voimme myös huolehtia A1-piirturin asennuksesta ja kokoonpanosta.

Hp Designjet T125 24 inch vooraanzicht

Napsauta tästä saadaksesi valikoiman A1-piirtureita

Katsaus koko A1-piirturivalikoimaamme

A1-piirturin / 24 tuuman piirturin mahdollisuudet

A1-piirturi voit tulostaa helposti 24 tuuman kokoisia tiedostoja (A1-muoto). A1-piirtureissa on paperirullia enintään 24 tuuman kokoisina. Tämä tarkoittaa, että piirtureille löytyy myös alle 24 tuuman rullia, kuten A2-paperin kokoisena, joka on 16,5 tuuman kokoinen).

Lisäksi nykyisten piirtureiden kokoa ja helppokäyttöisyyttä on parannettu huomattavasti aikaisempaan verrattuna. Sen koko on suhteellisen pieni, joten se on helppo sovittaa pieneen studioon, toimistoon tai pieneen tilaan. Lisäksi tulostimia on nyt helppo käyttää, mikä tekee piirturilla tulostamisen kaikkien saataville. Osta suurkuvatulostin.

Säästä kustannuksia

Oletko epävarma piirturin ostamisesta?

Suurten tiedostojen itse tulostaminen voi säästää paljon rahaa. Rakennepiirustukset, tekniset piirustukset, kartat, suunnitelmat, esitykset, valokuvat ja mainokset. Voit tulostaa kaiken itse piirturille. A1-piirturia käytetään siksi usein esimerkiksi julisteiden tulostamiseen.

Koska voit tulostaa nämä tiedostot itse piirturilla, säästät aikaa ja rahaa. Sinun ei enää tarvitse lähettää tulosteita tulostimelle, eikä sinun näin tarvitse enää odottaa tulosteiden valmistumista ja lähettämistä. Ja sinun ei enää tarvitse maksaa kustakin painatuksesta aiheutuvia kustannuksia, koska voit tehdä sen itse omalla A1-piirturillasi. Vertaa A1-tulostimet verkossa. 

 
Ilmainen toimitus

Kaikille yli 100€ tilauksille

Nopea toimitus

Nopea toimitus 1-6 päivän kuluessa.

Palvelu + neuvonta

Neuvomme sinua mielellämme asiantuntevasti

100% turvallinen maksu

Maksat yksinkertaisesti ennakkomaksulla, Paypalilla tai pankkitililtäsi.