A1-Tulostin

Etsitkö A1-tulostinta?

Toimitamme A1- ja A0-tulostimia kilpailukykyiseen hintaan. Jos sinulla on kysyttävää ja / tai neuvoja A1-tulostimen ostamisesta, voit aina ottaa meihin yhteyttä ilman velvollisuutta.

A1-tulostimien hinnat ovat laskeneet huomattavasti viime vuosina. Yhä useammat pk-yritykset harkitsevat A1-tulostimen ostamista. A1-tulostimen hinta ansaitaan usein nopeasti takaisin. Yrityksille, joilla ei ole suuria painomääriä, mutta jotka haluavat tehdä A1-tulosteen säännöllisesti, useita A1-tulostimia on jo saatavilla alle 1000 eurolla.

Voimme toimittaa A1-tulostimia HP Designjetista suoraan varastosta. Et maksa toimituskuluja lainkaan.

Voimme myös huolehtia A1-tulostimesi asennuksesta ja kokoonpanosta. Tilaa A1-tulostin.

Parhaiten myyvät A1-tulostimet

Tulostaminen A1-tulostimella

A1-suurkuvatulostimia kutsutaan myös 24 tuuman tulostimiksi. Suurikokoisen tulostimen leveys ilmaistaan aina suurimmalla tulostusleveydellä.

Tämä tarkoittaa, että A1-tulostimella voidaan tulostaa enintään 24 tuumaa leveä tai 610 mm. Tulostuksen pituus vaihtelee. Tämä johtuu siitä, että suurikokoinen tulostin hyödyntää aiemmin käytettyjä paperirullia. Voit siis tulostaa niin kauan kuin rullasta löytyy paperia.

A1-paperia on saatavana sekä 594 mm että 610 mm. 594 mm: n paperia kutsutaan myös A1-kokoiseksi paperiksi. 610 mm: n piirtopaperia kutsutaan A1-ylisuureksi paperiksi. 610 mm:n piirtopaperin etuna on se, että voit tulostaa siihen myös A1-kehyksiä.

Lisäksi suurikokoisille tulostimille on saatavana erityyppisiä papereita. Ajattele esimerkiksi tavallista tulostus- / piirtopaperia, valokuvapaperia, julistepaperia, itseliimautuvaa paperia, kangasta tai keltaista paperia. Osta suurkuvatulosteet Suurkokotulostin.fi -palvelun kautta.

 

Osta A1-tulostin?

Haluatko ostaa A1-tulostimen, mutta et tiedä mistä aloittaa?
Olemme myös kehittäneet päätöksentekoa auttavaa tukipalveluamme.

Tietenkin voit aina ottaa meihin yhteyttä ilman velvoitteita puhelimitse, ruudun oikeassa alakulmassa olevan chatin kautta tai sähköpostitse.

Suurkokotulostin.fi on ollut piirtäjien asiantuntija monien vuosien ajan. Autamme mielellämme tekemään valintasi.

Piirturin asiantuntija skannereiden ja suurkuvatulostimien osalta.

Ilmainen toimitus

Kaikille yli 100€ tilauksille

Nopea toimitus

Nopea toimitus 1-6 päivän kuluessa.

Palvelu + neuvonta

Neuvomme sinua mielellämme asiantuntevasti

100% turvallinen maksu

Maksat yksinkertaisesti ennakkomaksulla, Paypalilla tai pankkitililtäsi.