Haluatko ostaa A0 -tulostimen / A0-piirturin?

Toimitamme A0- ja A1-tulostimia kilpailukykyiseen hintaan. Jos sinulla on kysyttävää ja / tai haluat neuvoja A0-tulostimen ostamisesta, voit aina ottaa meihin yhteyttä ilman velvoitteita.

A0-tulostin on yrityksesi etu. Voit helposti tulostaa teknisiä rakennuspiirustuksia tai A0-julisteen. Yritykset, jotka ostavat A0-tulostimen, huomaavat tulostimen kätevyyden vasta oston jälkeen. Esimerkiksi rakennusalan yritys ostaa A0-tulostimen teknisten piirustusten tulostamista varten. Yritys on löytänyt tulostimen, ja nyt he myös tulostavat viikoittaisen suunnittelun ja valmiiden projektien esitykset suurkuvatulostinta hyödyntäen.

A0-tulostimen osto maksaa itsensä usein muutamassa kuukaudessa takaisin. Suurikokoisten tulosteiden tulostuspalvelun kustannukset ovat erittäin kalliita painosta kohden, osittain kuljetuksen ja usein alhaisen määrän vuoksi.

Tilaa A0-piirturi nopealla toimituksella ja kattavalla palvelulla

Voimme toimittaa HP Designjet -sarjan A0-tulostimia suoraan varastosta. Et maksa lähetyskuluja kanssamme.

Voimme myös huolehtia A0-tulostimesi asennuksesta ja kokoonpanosta.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä A0-tulostimesi varaosista.

Tekniset ja graafiset A0-tulostimet

Saatavilla on sekä teknisiä että graafisia A0-tulostimia. HP: n tekniset tulostimet alkavat sarjanumerolla T: llä, kun taas graafiset tulostimet alkavat Z: llä.

Teknisten tulostimien tarkoituksena on tulostaa mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja tarkasti.

Graafisilla tulostimilla pyritään tuottamaan parhaat mahdolliset tulosteet, ja niissä on yleensä useita värikasetteja valokuvien ja julisteiden tulostamista varten. Vertaile suurkuvatulosteet täällä.

Ilmainen toimitus

Kaikille yli 100€ tilauksille

Nopea toimitus

Nopea toimitus 1-6 päivän kuluessa.

Palvelu + neuvonta

Neuvomme sinua mielellämme asiantuntevasti

100% turvallinen maksu

Maksat yksinkertaisesti ennakkomaksulla, Paypalilla tai pankkitililtäsi.