HP Designjet T850 36 tuumainen A0-monitoimitulostin

4.725,00 ilman alv:tä

4.725,00 sis. alv

HP Designjet T850 36 tuumainen A0-monitoimitulostin

4.725,00 ilman alv:tä

4.725,00 sis. alv

Varastossa!

HP Designjet T850 36 tuumainen A0-monitoimitulostin on monipuolinen tulostin ja skanneri yhdessä. Integroidun syöttölokeron ansiosta voit helposti tulostaa kaikki mallisi korkealaatuisina ja A4-A0-muodossa. Vaihtaminen arkkien ja paperirullien välillä tapahtuu täysin automaattisesti. Asiakirjat voidaan skannata helposti tulostimen etuosasta ja skannata suoraan PDF-, JPEG- tai TIFF-muotoon. Tämä tekee työstä tämän tulostimen kanssa erittäin tehokasta ja nopeaa. T850 on erittäin käyttäjäystävällinen ja siksi helppokäyttöinen ja laajasti sovellettavissa. Tätä A0-tulostinta käytetään pääasiassa CAD/GIS-piirustusten, viivapiirustusten, renderöintien, toimistotulosteiden ja esitysten tulostamiseen.

Lisävaihtoehtoja

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille yli 100 € + ALV.

 • Pikatoimitus

Kuvaus

HP Designjet T850 36 tuumainen A0-monitoimitulostin 2Y9H2A

HP Designjet T850 36 tuuman monitoimitulostin on A0-piirturi ja skanneri yhdessä, joka on käyttäjäystävällinen ja laajalti sovellettavissa. Tämä kone tulostaa vaivattomasti kaikki kuviosi eri muodoissa. Se on monipuolinen tulostin, joka käsittelee helposti kaikki tulostustyösi sekä tietokoneelta että mobiililta. Tulostin on varustettu syöttölokerolla paperiarkeille. Tähän syöttölokeroon mahtuu noin 50 arkkia paperia. Tämä syöttölokero sijaitsee yläosassa. Näin voit tehdä vaivattomasti tulosteita A4-kokoisesta A0-kokoon. Vaihtaminen paperirullien ja arkkien välillä on täysin automaattista, eikä sinun tarvitse enää tehdä sitä manuaalisesti. Tämä tekee koneesta erittäin tehokkaan ja säästät paljon aikaa. Kone soveltuu jopa 50 metrin paperirullille.

 • Tämä tulostin toimitetaan tulostimen jalustan kanssa
 • Sisältää 5 rullaa A0-paperia ILMAISEKSI

Tämä tulostin on saatavana myös versiona ilman skanneria: HP Designjet T850 36 tuumainen A0-tulostin

T850 36 tuuman monitoimitulostimen tekniset ominaisuudet

Tämä tulostin tulostaa tulosteet helposti erittäin suurella tarkkuudella ja ± 0,1 %:n viivatarkkuudella. Se tekee tämän jopa 2400 DPI:n resoluutiolla. Tämä tekee tulosteista korkealaatuisia. Kaikki tämä tapahtuu jopa 45 A0-tulosteen nopeudella tunnissa. Voit helposti lähettää tulostettavat kuviot PC:ltä tulostimelle, mutta voit myös lähettää tulostustilauksia helposti mobiililaitteeltasi WiFin kautta. Se säästää paljon aikaa.

HP Designjet T850 -monitoimitulostin käyttää HP-GL/2-, HP-RTL-, CALS G4-, URF-, JPEG-, TIFF-tulostuskieliä ja on varustettu Ethernet-yhteydellä ja WiFi-vaihtoehdoilla.

Skanneri skannaa jopa 600 DPI:n resoluutiolla ja skannaa JPEG-, TIFF- tai PDF-muotoon. Voit skannata sähköpostiin, verkkoon, USB:hen, pilveen, tietokoneeseen ja matkapuhelimeen. Tällä tavalla voit helposti skannata ja jakaa mallejasi. Skannaustulo sijaitsee edessä, joten siihen on helppo päästä käsiksi. Väriskannaukset tehdään noin 3,8 cm/s nopeudella ja mustavalkoiset skannaukset noin 11,4 cm/s nopeudella.

Tätä A0-tulostinta käytetään usein viivapiirustusten, CAD/GIS-, toimistotulosteiden, projektien tai muiden mallien tulostamiseen. Tätä tulostinta voidaan siksi käyttää sekä toimistoissa että paikan päällä.

HP Flex tech -muste – Tulostus pigmentoiduilla musteilla

HP Flex tech -musteella voit tulostaa huippulaadukkaasti ja parannella kestävyyttä. Muste on pigmentoitunut, joten se kestää paremmin vettä. Huomaa, että tulosteen vedenkestävyys ei riipu pelkästään musteesta, vaan myös siitä, millaiselle paperille tulostat.

Tulostuksen laatu on vieläkin tehokkaampi HP Flex Tech -musteen ansiosta. Tulosteet kestävät pidempään, koska ne kestävät paremmin kohokohtien tahriintumista ja verenvuotoa sekä parantavat valon- ja vedenkestävyyttä. Mustat sävyt ovat voimakkaita ja värit eloisia.

Näillä musteilla on UL ECOLOGO -sertifikaatti. Kasetit on helppo kierrättää ilman tarraa. Ne ovat ensimmäisiä musteita teknisten suurformaattien markkinoilla, jotka täyttävät tämän sertifikaatin.

Kestävyys

HP Designjet T850 2Y9H2A on valmistettu vähintään 35 % kierrätetystä muovista. Tämä vähentää huomattavasti CO2-päästöjä yksikköä kohti. Koneella on EPEAT-sertifikaatti ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja kone on energiatehokas ENERGY STAR -ohjeiden mukaisesti.

Helppo asentaa

Tulostimen asentaminen on helppoa tehdä itse. Tämä toimii pitkälti samalla tavalla kuin tavallinen tulostin. Muista, että kaikki tietokoneet ja verkkoympäristöt eivät ole samanlaisia.

Tekniset tiedot

Sovellus: Viivapiirustukset, renderöinnit, esitykset, kartat, julisteet
Mallin koko: 36 tuumaa (914 mm)
Skanneri: Kyllä
Rullan enimmäispituus: 50 metriä
Patruunoiden lukumäärä: 4 (matta musta, syaani, magenta, keltainen)
Muisti: 2 GB
Automaattinen paperinleikkuri: Kyllä
Käyttöjärjestelmävaatimukset: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Vakioliitäntävaihtoehdot: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Tulostuslaatu (väri): Jopa 2400 x 1200 optimoitu dpi
Viivan vähimmäisleveys: 0,02 mm (teoreettinen arvo); 0,07 mm (todellinen arvo)
Viivan tarkkuus: ± 0,1%
Tulostinkielet: TIFF, JPEG, URF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Pohja + keräilyalusta: Kyllä
Takuu: 2 vuotta
Sarjanumero: 2Y9H2A
Gtin/EAN: 196548313228
Tulostimen mitat: 1407 x 701 x 967 mm
Laatikon mitat: 1575 x 570 x 650 mm

Video

Laatikossa

HP Designjet T850 36 tuumainen A0-monitoimitulostin vakiovarusteena ovat:

 • HP Designjet T850 36 tuumainen A0-monitoimitulostin
 • Tulostimen jalusta
 • Tulostuspää
 • Mustesarja
 • Rullapidike
 • Manuaalinen
 • Takuulehtinen
 • Virtajohto