Piirturi

Suurkokotulostin.fi on piirtureiden toimittaja tunnetuilta tuotemerkeiltä HP, Canon ja Epson. Toimitamme, asennamme ja korjaamme piirtureita kaikkialla Alankomaissa. Täyden valikoiman piirtureita, mediaa ja osia voi tilata helposti verkosta. Lähetämme tuotteet seuraavana päivänä.

Seuraavan artikkelin avulla yritämme tehdä oikean piirturin valinnan sinulle hieman helpommaksi. Meihin voi tietysti ottaa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla kaikista piirturikysymyksistäsi.

Piirturin valinta

Oikean piirturin valinnassa on useita tekijöitä. Oikea valinta riippuu tulosteiden määrästä, käytetystä ohjelmistosta, teknisistä tai graafisista sovelluksista, muodosta ja käyttäjistä.

Siirry piirturin valintatukeen

Tällä päätöksenteon tuella yritämme tehdä valintasi piirturin ostamisesta helpompaa.

Tulosteiden lukumäärä

Kun piirturi ostetaan, on tärkeää, että tulosteiden määrä on kartoitettu oikein. Kuukausittaisten tulostusmäärien ollessa suuria on tärkeää valita piirturi, jossa on suuret mustepatruunat. Suuret mustekasetit ovat suhteellisesti halvempia kuin pienet kasetit. Isommilla mustepatruunoilla varustetun piirturin ostohinta on hiukan kalliimpi kuin piirturin, jossa on pienet patruunat, mutta tämä maksaa itsensä suurilla käyttömäärillä takaisin.

Jos tulosteiden kuukausitilavuus ei ole kovin suuri, esimerkiksi yksi tai kaksi kertaa kuukaudessa tehdään suuri erä tulosteita, on järkevää valita papereiden keräämiseksi nopea piirturi ja pinoaja.

Käytetty ohjelmisto ja käyttöjärjestelmä

Ennen piirturin ostamista on tärkeää tarkistaa, onko käytetty ohjelmisto yhteensopiva valitun piirturin kanssa. Kiinnitä erityistä huomiota erilaisiin käyttöjärjestelmiin, kuten Linux ja Apple. Tietyillä ohjelmilla, kuten Adobe Photoshop, Acrobat Reader, Autocad jne. on usein erilaisia huomioon otettavia vaatimuksia. Jos käytät yllä olevia käyttöjärjestelmiä tai ohjelmistoja, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä ennen piirturin ostamista.

Tekninen tai graafinen piirturi

Piirtureita tuotemerkeiltä HP, Canon ja Epson on saatavilla sekä teknisenä että graafisena versiona.

Hp Designjet T2600 36 inch PostScript
Tekninen piirturi

Teknisiä piirtureita on kehitetty rakennuspiirustusten, toimistokuvien, aikataulujen jne. tulostamiseen. Teknisten piirtureiden laatu on kuitenkin viime vuosina parantunut niin paljon, että niitä käytetään yhä enemmän myös kevyessä graafisessa työssä, kuten mainosjulisteissa ja esityksissä.

HP Designjet Z9+ 44 inch postscript
Grafiikkapiirturi

Graafiset piirturit, jotka tunnetaan myös suurikokoisina valokuvatulostimina, eivät yleensä sovi teknisten tulosteiden tulostamiseen, koska niiden ohjauskieli puuttuu. Jos tulostat suurikokoisia julisteita ja valokuvia, graafinen piirturi on paras valinta.

A1- tai A0-piirturi

Tekniset piirturit ovat saatavilla A1- ja A0-muodossa. Graafisia piirtureita on saatavilla myös 54 tai 60 tuumana.

A0-piirturilla voit tietysti tehdä myös A1-tulosteita. Usein tämä voidaan tehdä muuttamatta paperirullaa, koska ohjaimet tukevat vaakasuuntaista tulostusta. A0-piirtureita on saatavana myös 2-rullaisella järjestelmällä. Sitten on mahdollista ladata rulla A0 ja A1 samanaikaisesti.

Piirturin käyttäjät

Yksi asia, joka usein unohdetaan, on piirturin käyttäjät. Paperin, musteen ja tulostuspään, mutta myös mukana toimitetun ohjelmiston ja valikoiden käyttäjäystävällisyyden vaihtaminen ei ole helppoa kaikkien piirtureiden kanssa.

Uusimmat HP Designjet -piirturit on kehitetty graafisella kosketusnäytöllä, jolla kaikki toiminnot näytetään animaatioilla. Voit antaa kenen tahansa käyttäjän hallita näitä piirtureita ilman ongelmia.

 
Ilmainen toimitus

Kaikille yli 100€ tilauksille

Nopea toimitus

Nopea toimitus 1-6 päivän kuluessa.

Palvelu + neuvonta

Neuvomme sinua mielellämme asiantuntevasti

100% turvallinen maksu

Maksat yksinkertaisesti ennakkomaksulla, Paypalilla tai pankkitililtäsi.