S-taitettava kone A0

1.575,00 ilman alv:tä

1.575,00 sis. alv

S-taitettava kone A0

1.575,00 ilman alv:tä

1.575,00 sis. alv

Varastossa!

Manuaalinen A0-taittokone, jossa on hyväksyttävä melutaso ja moderni muotoilu.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille yli 100 € + ALV.

  • Pikatoimitus

Kuvaus

Osta S-taitettava taitekone A0 verkosta

A0-piirustusten tai tulosteiden taittaminen manuaalisesti vie aikaa. Taittamisen viimeistely kestää yleensä muutaman minuutin. Taivutuskoneella / taittokoneella voit taittaa A0-tulosteenne muutamassa sekunnissa käyttäjän nopeudesta riippuen. Näin voit ansaita sijoituksen nopeasti takaisin taittokoneen suhteen, koska se säästää paljon aikaa.

S-Fold A0 -taittokone on uuden sukupolven manuaalinen taitto- / laskostuskone. Manuaalisen taitekoneen rajoitukset ovat menneisyyttä tässä modernisoidussa koneessa. Suurikokoinen A0-taitekone on helppokäyttöinen, tuottaa tasaisen laadun, taittaa rakennepiirustuksesi helposti A4-muotoon ja kone on huoltovapaa.

Uusi muotoilu taitettava kone

Uusi iskunvaimennusjärjestelmä on laskenut melutason 65 dB: iin, mikä on hyväksyttävää toimistotilanteissa. Vanhempien taittokoneiden sukupolvien melutasoa ei voitu hyväksyä.

Teräksen ja alumiinin tukevan rakenteen ansiosta taittokone on erittäin tukeva. Taitekone seisoo tukevalla alustalla, on ergonomisesti suunniteltu ja siksi luotettavampi kuin edellinen sukupolvi.

Taittaa A0-kokoiset tulosteet helposti ja nopeasti A4-kokoon

Syöttökannatin tekee paperiarkin syöttämisen helpoksi ja taittamisen tarkaksi ja yksinkertaiseksi. Oikealla puolella oleva syvennys tekee pituuden taittamisesta helppoa ja tarkkaa. Se on rakennettu runkoon, jolloin kone pysyy mahdollisimman pienenä.

Ei enää rullattuja rakennepiirustuksia tai muita suurikokoisia tulosteita. Tämän taitekoneen avulla voit taittaa tulosteet helposti A4-kokoon, jonka pituus on 297 mm (11,7 tuumaa) ja leveys 210 mm (8,3 tuumaa). Tämän ansiosta tulosteesi on helppo majoittua väliholkkiin.

S-taitettavan taitekoneen A0 koko on 110 cm korkea x 116 cm leveä x 55 cm syvä.

S-taitettava taitekone A0 soveltuu:

Taitettavat A0-rakennepiirustukset, viivapiirrokset, kuviot ja muut suurikokoiset tulosteet. Taivutuskone soveltuu myös pienempikokoisiin tulosteisiin, kuten A1-muotoisiin piirustuksiin, viivapiirteisiin tai piirturitulosteisiin, ja se voi taittaa tulosteet 80gr – 120gr.

Asennus ja käyttö:

Taittokone on helppo asentaa itse kiinnittämällä muutama osa. Painonsa vuoksi on parasta nostaa kone kahden henkilön voimin. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Konetta on helppo käyttää. Aseta piirustus syöttökiinnikkeen päälle ja kiinnitä alku koneeseen. Siirtämällä kahvaa muutaman kerran eteen- ja taaksepäin, piirroksesi taittuu. Liu’uta taittamisen jälkeen piirustus yksinkertaisesti ulos koneesta.

Tekniset tiedot

 

Sovellus: Viivapiirrokset, rakennepiirustukset, A0-tulosteet, A1-tulosteet
Mallin koko: A0 ja A1
vekki: 210mm
Melutaso: 65db
Materiaali: Teräs ja alumiini
Mitat: 110cm x 116cm x 55cm
Takuu: 1 vuosi

Laatikossa

Taitekone täydellä alustalla.

Video

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “S-taitettava kone A0”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *