HP Designjet T530 36 tuumaa 5ZY62A

0,00 sis. alv

HP Designjet T530 36 tuumaa 5ZY62A

0,00 sis. alv

Uusi HP Designjet T530 36-tuumainen piirturi on edullinen suurkuvapiirturi, jossa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten syöttölokero A4- ja A3-paperille, Wifi-yhteys ja helppo tulostus HP Click -ohjelmalla.

Tällä tuotteella on uusi seuraaja: HP Designjet T630 36 tuuman A0-tulostin.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille yli 100 € + ALV.

  • Pikatoimitus

Kuvaus

HP Designjet T530 36 tuumaa 5ZY62A

HP Designjet T530 on edullinen ja kompakti suurkuvapiirturi, jossa on useita vakio-ominaisuuksia, kuten Wifi, suora tulostus USB:stä ja syöttölokero A4- ja A3-paperille. Tämä HP:n 36-tuumainen A0-piirturi on hintaluokkansa täydellisin tulostin, ja sillä on 2 vuoden takuu.

HP Designjet T530:n edut verrattuna HP Designjet T525:een:
– Kahden vuoden sijaan yhden vuoden HP Next Business Day Onsite -takuu
– Nopeampi moottori (nopeampi tulostus ja tiedostojen käsittely)

HP Designjet T530 36-tuumainen tulostin tulostaa nopeasti ja taloudellisesti. Tämä johtuu taloudellisesta ja pitkäikäisestä tulostuspäästä.

Tämä 36-tuumainen A0-tulostin tukee HP Click -ohjelmaa, HP Designjet Utility for Windows -ohjelmaa, HP Smart -sovellusta ja HP Poster -sovellusta. Tässä A0-piirturissa on myös HP Eprint & Share -ominaisuus, jonka avulla voit lähettää tulostuksesi HP Designjet T530:een mistä päin maailmaa tahansa.

HP Designjet T530 soveltuu teknisten piirustusten, tessellointien, renderöintien, esitysten, karttojen ja toimistokuvien tulostamiseen.

Taloudellinen tulostus

HP Designjet T530 on vähän huoltoa vaativa, eikä mustetta häviä tulostuspään kelauksen aikana. Tämän pitkäikäisen tulostuspään ansiosta HP on kaukana kilpailijoista. Huoltokasetteja ei tarvita, ja tulostuspää kestää koko käyttöiän.

HP Designjet T530 soveltuu:

A0-luokan rakennuspiirustusten, viivapiirustusten, karttojen, pienten levikkijulisteiden, 3D-esitysten, mallipohjien jne. tulostaminen.
Designjet T530 soveltuu keskimäärin 5 tulosteelle päivässä. Tulostatko yli 5 tulostetta päivässä tai haluatko tehdä useita täysväritulosteita? Soita meille ja pyydä maksuttomia räätälöityjä neuvoja.

T530 on laajalti käytössä seuraavissa yrityksissä: Urakoitsijat, asennusyritykset ja vähittäismyyntiorganisaatiot.

HP Designjet T530:n edut käytännössä

HP Designjet T530 tulostaa nopeasti, on turvallinen ja sillä on 2 vuoden takuu. Aiemmin A0-muotoiset rakennuspiirustukset lähetettiin postitse alihankkijoille ja rakennusliikkeille. Nykyään piirustukset lähetetään sähköpostitse. Kun nämä piirustukset tulostetaan A4- tai A3-formaattiin, niitä on vaikea lukea ja niissä voi olla virheitä. HP Designjet T530:llä voit tulostaa kaikki nämä tiedostot helposti ja nopeasti. Tulostimen alhaisen hinnan ansiosta se on suuren kohderyhmän ulottuvilla, ja sen tuotto on lyhyt.