HP Designjet T525 36-tuumainen piirturi 5ZY61A

0,00 sis. alv

HP Designjet T525 36-tuumainen piirturi 5ZY61A

0,00 sis. alv

HP Designjet T525 36 tuumaa on edullinen suurkuvapiirturi, jossa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Wifi, suora tulostus USB:stä ja syöttölokero A4- tai A3-paperille.

Tällä tuotteella on uusi seuraaja: HP Designjet T630 36 tuuman A0-tulostin.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille yli 100 € + ALV.

  • Pikatoimitus

Kuvaus

HP Designjet T525 36 tuuman 5ZY61A laatikkovahinko

Laatikko on vaurioitunut. Sisältö on muuten 100 %.

HP Designjet T525 on edullinen ja turvallinen suurkuvatulostin. Siinä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten syöttölokero A4- tai A3-paperille ja Wifi. Tässä hintaluokassa Designjet T525 on täydellisin piirturi.

Taloudellisen pitkäikäisen tulostuspään ansiosta Designjet T525 tulostaa taloudellisesti ja tulostuspää kestää pitkään.

Tällä uudella HP A0 -piirturilla voit helposti tulostaa mistä tahansa päin maailmaa HP Eprint & Share -palvelun ansiosta. Tulostimen ohjelmisto tukee iPhonea, iPadia, Windowsia ja Androidia. Ajureita ei tarvita.

Sopii

HP Designjet T525 soveltuu teknisten piirustusten, tessellointien ja toimistografiikan tulostamiseen.

Lataa HP Designjet T525 -esite napsauttamalla tästä.

Taloudellinen tulostus

HP Designjet T525:n pitkäikäinen tulostuspää tarkoittaa vähäistä huoltoa, ei mustevuotoja ja pitkää käyttöikää. HP on kilpailijoitaan paljon edellä. Huoltokasetit eivät siis ole tarpeen.

HP Designjet T525 soveltuu:

HP Designjet T525 soveltuu A0-luokan rakennuspiirustusten, viivapiirustusten, pienten levikkijulisteiden, 3D-esitysten, mallien jne. tulostamiseen.
Se soveltuu myös keskimääräiselle 5 tulosteen päivittäiselle tulostusmäärälle. Onko sinulla suurempi painovolyymi vai haluatko tehdä täysväritulosteita? Jos näin on, soita meille ja pyydä räätälöityjä neuvoja.
T525:tä käyttävät usein urakoitsijat, asennusyritykset ja vähittäismyyntiorganisaatiot.

HP Designjet T525 käytännössä

Nykyään rakennuspiirustuksia ei enää lähetetä postitse. Piirustukset lähetetään sähköpostitse, joten ne saapuvat perille hetkessä. Jos nämä piirustukset tulostetaan A3- tai A4-formaattiin, niitä on vaikea lukea ja ne ovat hyvin alttiita virheille. HP Designjet T525:llä voit tulostaa kaikki rakennuspiirustukset nopeasti ja helposti suurikokoiselle paperille. T525-tulostimen alhaisen hinnan ansiosta tulostin on suuren kohderyhmän saatavilla, ja sen takaisinmaksuaika on lyhyt.