HP Designjet T250 24-tuumainen A1-tulostin

725,00 ilman alv:tä

725,00 sis. alv

HP Designjet T250 24-tuumainen A1-tulostin

725,00 ilman alv:tä

725,00 sis. alv

Varastossa!

HP Designjet T250 tulostaa jopa 30 sekuntia per A1. Se on nopea, pienikokoinen ja käyttäjäystävällinen A1-tulostin, jota käytetään laajalti kuvioiden, viivapiirustusten, pinta-alaetäisyyksien ja esitysten tulostamiseen.

Lisävaihtoehtoja

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille yli 100 € + ALV.

  • Pikatoimitus

Kuvaus

HP Designjet T250 24-tuumainen A1-tulostin 5HB06A

Tulostusnopeus on jopa 30 sekuntia per A1-tulostus, 24 tuuman HP Designjet T250 -tulostin on yksi nopeimmista ja pienimmistä A1-tulostimista. Tulostimella on kompakti muotoilu, jonka ansiosta sitä on helppo käyttää pienemmissä toimistoissa ja studioissa. Tulostimessa on Wi-Fi- ja Ethernet-yhteys. Näin voit tulostaa helposti tietokoneelta, kannettavalta tietokoneelta, tabletilta tai matkapuhelimelta.

Tulostimen käyttö on myös helppoa. Siinä on helppokäyttöinen värillinen kosketusnäyttö. Tämä säästää paljon aikaa monien tulostusvaihtoehtojen ansiosta. Tulostin on halpa ostaa, ja sitä käyttävät laajalti rakennusalan teknikot, insinöörit, suunnittelijat ja arkkitehdit.

VT250: n edut verrattuna T230: een:

  • HP Designjet T250: llä on nopeampi moottori (nopeampi tiedostojen tulostus ja käsittely) kuin T230: lla.
  • 2 vuoden takuu yhden vuoden sijasta.

Oletko utelias eri mallien eroihin? Katso artikkeli aiheesta T200-sarjan ja T600-sarjan tulostimien väliset erot.

– Sisältää 3 rullaa A1-paperia ILMAISEKSI

T250: n tekniset ominaisuudet

T250 on 24 tuuman tulostin. Tämä tarkoittaa, että siihen mahtuu paperirullia jopa 24 tuumaa. Tätä kutsutaan myös 610 mm: n paperiksi. Lisäksi on mahdollista tulostaa myös A4- tai A3-arkeille, tähän tarvitaan valinnainen automaattinen arkinsyöttölaite. Tämän voi tilata erikseen. Tällä automaattisella arkinsyöttölaitteella tulostin vaihtaa automaattisesti arkkien tai rullien välillä. Näin sinun ei tarvitse koskaan vaihtaa manuaalisesti käytettävää tulostusmateriaalia.

Tämä tulostin tulostaa jopa 30 sekunnin nopeudella per A1-tulostus. Se on keskimäärin 76 A1-tulostetta tunnissa. Tulostin tekee tämän laajennetulla väriskaalalla ja korkealla viivan tarkkuudella.

Tulostaminen HP Designjet T250 -laitteella

Tulostaminen A1-tulostimella ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tulostimessa on USB 2.0, WiFi ja Ethernet. Tämän avulla voit muodostaa yhteyden ja tulostaa eri tavoin.

HP Click -sovelluksella voit tulostaa projektisi, PDF-, JPEG-, TIFF- ja DWF-tiedostot helposti. Voit käyttää myös HP Smart -sovellusta, jonka avulla voit tulostaa helposti matkapuhelimesta.

Tulostimen pitkäikäinen tulostuspää varmistaa, että jopa 95% vähemmän mustetta menee hukkaan mustepään huuhtelun aikana. Tämän avulla voit tulostaa jopa 100 ylimääräistä sivua. Käytetty muste on HP Bright Office -muste. Tämä näkökohtien yhdistelmä varmistaa, että tulostin tulostaa jopa 31% korkeammalla tarkkuudella ja jopa 65% korkeammalla värialueella.

Sopiva:

Soveltuu teknisten piirustusten, viivapiirustusten, pinta-alaetäisyyksien, renderöintien, toimistokuvien ja esitysten tulostamiseen.

Kestävyys

24-tuumainen HP Designjet T250 -tulostin on valmistettu materiaaleista, jotka koostuvat jopa 30% kierrätetystä muovista. Tämä vähentää hiilidioksidipäästöjä 7,3 tonnilla / vuosi myytyä yksikköä kohden. Lisäksi kone on EPEAT-kultasertifioitu vähentämään ympäristövaikutuksia ja kone on energiatehokas ENERGY STAR -ohjeiden mukaisesti.

Ilmainen apu itse asentamiseen

HP Designjet T250 on helppo asentaa itse. Tämä toimii samalla tavalla kuin tavallisessa tulostimessa. Muista, että kaikki tietokoneet ja verkkoympäristöt eivät ole samanlaisia.

Etkö ole tyytyväinen asennukseen? Sitten autamme sinua puhelimitse ja Teamviewerin avulla. Varmistamme, että HP Designjet T250 asennetaan ja toimii 100-prosenttisesti. Tämä on osa palvelumme eikä siitä aiheudu kustannuksia.

Tekniset tiedot

Sovellus: CAD / GIS, viivapiirrokset, pinta-alatäytöt, renderöinnit ja toimiston grafiikat
Mallin koko: 24 tuumaa (610 mm)
Suurin rullan pituus: 50 metriä
Patruunoiden määrä: 4 (syaani, magenta, keltainen, musta)
Muisti: 512 Mt.
Tuotos: Leikkaa arkki, rullasyöttö
Automaattinen paperileikkuri: Kyllä
Käyttöjärjestelmän vaatimukset: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Mac OSX
Tavalliset liitäntävaihtoehdot: verkkoyhteys, WIFI, USB 2.0 ja tulostus matkapuhelimelta
Tulostuslaatu (väri): 2400 x 1200 DPI optimoitu
Suurin tulostusnopeus: 30 sekuntia / sivu A1: llä
Pienin viivan leveys: 0,02 mm (teoreettinen arvo); 0,06 mm (todellinen arvo)
Linjan tarkkuus: ± 0,1%
Tulostimen kielet: PCL, JPEG, URF
Alusta + keräilyalusta: Valinnainen
Takuu: 2 vuotta seuraavasta arkipäivästä paikan päällä
Sarjanumero: 5HB06A

Video

Laatikossa

HP Designjet T250 toimitetaan vakiona:

  • HP Designjet T250 24 “
  • tulostuspää
  • Johdanto mustekasetit
  • Kara
  • Käyttöopas
  • Asennusjuliste
  • virtajohto

Ajuri & Ohjelmisto

Ajuri:

Ohjain Windows 10: lle

Ohjain Mac OS: lle

Ohjelmisto:

HP Click for Windows 64 bit

HP Napsauta Mac OS: ää