Miksi ostaa osoitteesta suurkokotulostin.fi?

 

Ilmainen apu itse asentamiseen

Apumme itse asentamiseen on ainutlaatuista. Tarjoamme tämän palvelun ilmaiseksi jokaiselle piirturille. Kun tilaat piirturin osoitteesta Suurkokotulostin.fi ja päätät asentaa sen itse, autamme sinua puhelimitse ja ohjelmistomme avulla etätukea varten.
Tukiohjelmistomme avulla voimme tarkkailla tietokonettasi ja auttaa sinua helposti piirturin asennuksessa ja asetuksissa. Meillä on kokemusta kaikista Windows-versioista, Apple MAC: stä, Autocadista ja muista autodesk-tuotteista.
 

Emme vain myy sinulle tulostinta

Voit myös ottaa meihin yhteyttä oston jälkeen tukeen, korjaukseen ja kunnossapitoon, paperin ja musteen toimittamiseen jne. Mitä meiltä voi odottaa:
– Asiantuntevaa ja rehellistä neuvontaa
– Palvelua ja tukea sijainnissasi
– Nopea toimitus
– Vaihtovaihtoehdot
– Matalat hinnat

Asiantuntijaneuvoja

Käsittelemme piirtureita ja suurikokoisia tulostimia päivittäin. Tunnemme myymämme tulostimet läpikotaisin. Siksi ajatteleminen asiakkaiden kanssa ja oikean ratkaisun tarjoaminen on meille tärkeämpää kuin tulostimen nopea myynti. Voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia räätälöityjen neuvojen saamiseksi.

Helppo tilata

Olemme sijoittaneet suurimman osan tulostimista, musteesta ja paperista verkkosivustollemme, jotta voit tilata helposti, nopeasti ja turvallisesti. Tietysti on mahdollista välittää tilauksesi myös sähköpostitse, puhelimitse tai ostotilauksella.

HP Designjet -asiantuntija

Suurkokotulostin.fi on HP Designjet -asiantuntija. HP-kumppanit täyttävät tiukat vaatimukset ja asiantuntemuksen, joita HP odottaa kumppaneiltaan. Kun törmäät HP Partner -logoon, sinulle taataan asiantunteva asiakaspalvelu. HP: n kumppanina meillä on pääsy uusimpiin tuotetietoihin ja voimme toimittaa HP Designjet -tulostimia kilpailukykyiseen hintaan.

Ilmainen toimitus

Kaikkien verkkosivustolla olevien piirtäjien hinnat sisältävät toimituskulut. Veloitamme toimituskulut vain yksittäisistä paperin, musteen ja osien tilauksista. Yli 100 euron tilauksista emme veloita toimituskuluja.

Pikatoimitus

Meillä on eniten piirtureita varastossa ja voimme toimittaa seuraavan työpäivän aikana. Jos tarvitset nopeasti uuden tulostimen, voimme toimittaa sen usein samana päivänä.

Palvelu ja tuki

Palvelumme ja tukemme eivät lopu kirjoittimesi toimitukseen. Kun olet ostanut piirturin meiltä, voit aina ottaa meihin yhteyttä kysymyksissä ja ongelmissa. Kokeneet teknikot ratkaisevat suurimman osan ongelmista vaivattomasti sijainnissasi. Jos tarvitsemme enemmän aikaa korjaukseen, meillä on käytettävissä uusi tulostin, jotta voit jatkaa työskentelyä vaivattomasti.

Ylläpitosopimukset, vuokraus, maksu käytön mukaan

Voit myös valita huoltosopimuksen, vuokraratkaisun tai maksaa käytöstä. Vaihtoehdot ovat hyvin joustavia. Voit esimerkiksi ostaa tulostimen ja maksaa kiinteän summan laajennetusta takuusta tai vuokrata tulostimen ilman takuumaksua ja maksaa millilitrasta mustetta.

Ilmainen toimitus

Kaikille yli 100€ tilauksille

Nopea toimitus

Nopea toimitus 1-6 päivän kuluessa.

Palvelu + neuvonta

Neuvomme sinua mielellämme asiantuntevasti

100% turvallinen maksu

Maksat yksinkertaisesti ennakkomaksulla, Paypalilla tai pankkitililtäsi.